Winkel/Producten

Verkrijgbare poducten 

• Aardappelen, groente en fruit, eieren 
• Salades en snijgroenten uit eigen keuken 
• Diepvriesproducten: gehakt, braadworst, speklappen, barbeque vlees, frites,         pizzabodem 
• Heerlijke hemelse modder 
• Boerenkazen voorverpakt 
• Balkenbrij in het seizoen 
• Kant en klaar producten; Voorgekookte krieltjes gekruide partjes, Zuurvlees,         goulasch, kip pilav etc. 
• Soepen uit eigen keuken (staan even op een laag pitje, maar wel op de               planning).

Ook werken we samen met bakker Clout om vers brood en gebak aan te bieden. Dit kan ook op bestelling. 

In 2016 is onze oudste dochter Roos begonnen met een eigen lijn: heerlijke soepen, zonder conserveringsmiddelen. Eigen recepten uit eigen keuken, passend bij ieder seizoen. 

U hebt de keuze uit diverse streekproducten die we feestelijk kunnen verwerken in een kadomand, of in combinatie met fruit als fruitschaaltje voor een zieke. Er zijn vele mogelijkheden, stel u vraag aan onze vriendelijke medewerkers. 

We verkopen vleesproducten zoals gehakt/braadworst/speklappen, welke we vers aangeleverd krijgen van fam. Janssen uit Swalmen,die we vacuumeren en dan invriezen. Kwalitatief een eerlijk en goed product. 
In het barbeque seizoen verkopen we heerlijk barbeque vlees, ook vanuit de diepvries geleverd door Fam. Konings van de Berkelaer. Tevens komt daar ook de balkenbrij, boerelaeverpastei , en sjtekworst vandaan. 
Een dag wat minder tijd om te koken? Met onze kant en klare producten kunt u snel een smakelijke en verantwoorde maaltijd op tafel zetten. 

Ook het aspergeseizoen is voor ons een top periode. We kunnen onze eigen geteelde asperges supervers aanbieden. Vele aspergebedden liggen rondom of dicht in de buurt van de winkel, en zijn momenteel de hoofdtak van het bedrijf, dat Jan runt samen met zijn broer Leon. U zult de veelal roemeense en poolse medewerkers hard aan het werk zien, om de asperges van deze vele hectares te oogsten. In de winkel beschikken wij over een schilmachine en kan de asperges panklaar mee naar huis. 


Onze extra’s: 
Kerstpakketten 
Streekpakketten 
Gevulde fruitschalen 
Kooktips en recepten